Måndag...

Höst ute och det har börjat regna...känns inte direkt som nöten nu men man får väl försöka stå ut. Pokerformen är väl sådär men 2 finalbord av 3 möjliga i HSOPn är ju rätt okej. Har varit lat ett tag nu och har inte spelat så mycket men det brukar ju gå i vågor. Tittade på resor i går och drömde lite om en kombinerad sol och spelresa men vi får väl se vad som händer. Det är ju lite deprimerande nu när vi går mot mörkare tider med igenfrusna bilar och mössa o vantar på.

"Jag är ju bra..........har ju bara otur"

Efter fredagens väldigt trevliga turnering som var fylld till sista plats så hoppas jag att det blir en lika trevlig fredag i morgon. Kommer ju inte att bli fullt men det är ju kul att spela något annat än Texas i turneringsform.

Jag har inte spelat så mycket den senaste veckan och Casinot har fått klara sig utan mig. Är lite trött o sömnig för det mesta nu när höstmörkret sätter in. Har blivit lite fika med en kompis som tycker (som många andra) att just han blivit utvald till pokergudarnas privata slyna som dom kan piska och förnedra som dom vill. Han förlorar ALLA AA KK QQ och lyckas han klonka ett sett så blir han utköpt då med. Det ska man ju ta med en nypa salt för han kommer bara ihåg dom gånger han blir utköpt och det är det första man får höra över kaffekoppen.

Det som är lite kul är att han aldrig spelar fel (enligt han själv) men försöker ödmjukt ibland fråga om jag tycker att han spelade en viss pott rätt. När jag då ger mina synpunkter och säger att  "du borde kanske slå om där" så
kommer ett utläggning och försvarstal varför han tycker att jag har fel.
Fråga inte då   brukar jag svara men då kommer nästa hand upp som jag också tycker han spelade fel och han kontrar med sitt försvarstal......och så håller vi på hela fikan.
Pratade med honom på telefon häromdan då han satt och svor när han spelade 3 bord på stars 0,25-0,50. Jag passade på på att gå in på hans bord och slaskade lite varav jag dubblade mina inköp på 50$ på alla 3 borden.
Min vän som är väldigt tajt satt o folda och inget hände. Jag gick ur sen då jag skulle iväg och dan efter så träffades vi över en kopp och han säger..."inte för det va men fan va dåligt du spelade igår"....=)


Today is gonna be a good day